PALVELUT

Palvelemme asuintalojen linjasaneerauksissa ja toimitilasaneerauksissa sekä myös muissa liike-elämän muutostarpeissa. Toteutamme kiinteistökehityskohteita, joissa vanhentuneet tilat modernisoidaan ja muutetaan vastaamaan uusia tarpeita. Kiinteistökehityskohteissa voidaan esimerkiksi toimistotalosta tai ravintolasta tehdä asuntoja rakentamista ohjaavien lakien ja määräysten puitteissa.

Omien kohteiden kiinteistökehitys on luonut uuden oman liiketoimintahaaran, kiinteistösijoittamisen. Rakennuspalvelu SLH Oy:llä on myytäviä asuntoja ja vuokra-asuntoja. Lisäksi omistamme liiketiloja ja teollisuustilaa, jotka ovat vuokrauskäytössä.

Rakennuspalvelu SLH Oy
 • Asuintalojen linjasaneeraukset

  Asuintalojen linjasaneeraukset ovat olleet yhtiömme päätoiminta-aluetta jo vuodesta 1995 lähtien, jolloin teimme ensimmäisen isomman kerrostaloyhtiön putkiremontin. Olemme kehittäneet vuosien varrella toimintatapojamme sujuvan ja asiakasystävällisen putkiremontin toteuttamiseksi.

  Hyvien ja yhteisiä arvoja kunnioittavien alihankkijoiden kanssa olemme saavuttaneet hyvän konseptin linjasaneerauksien läpivientiin. Aikataulussa pysyminen ja hyvä laatu sekä työssä, että asiakaspalvelussa ovat meille tärkeitä.

  Tiedottamisessa ja muussa asukasviestinnässä meillä on käytössä perinteisen mallin lisäksi digitaaliset vaihtoehdot, joilla tavoitetaan asukkaat kauempaakin.

 • Liiketilojen ja teollisuusrakennusten saneeraukset

  Toimitilojen ja muiden liiketilojen remontit ovat haastavia toimintaympäristöjä. Remontteja tehdään pienistä pintaremonteista aina kokonaisiin tilojen uudistamisiin. Usein toimitilaremonteissa on kyse myös käyttötarkoituksen muutoksista, joissa vanhat huonosti toimivat tai tuottavat tilat saneerataan uuteen käyttöön. Modernisoinnissa voidaan esimerkiksi vanhat konttorit muuttaa avokonttoreiksi ja lisätä viihtyisyyttä sekä uudistaa talotekniikka nykyaikaiseksi.

  Rakennuskanta ikääntyy, talotekniikka vanhenee ja tarve erilaisille tiloille sekä uusille toiminnoille kasvaa kehittyvässä yhteiskunnassa. Vanhaa kiinteistökantaa voidaan korjata ja jalostaa uuteen käyttöön sopivaksi. Tilojen tuottavuutta voidaan lisätä korjaamalla ja suunnittelemalla tiloille uusia käyttötarkoituksia.

  Toimimme asiakaslähtöisesti aikataulu ja eri osapuolten intressien yhteensovittaminen tärkeänä arvona. Haluamme olla mukana parantamassa liiketoiminnan edellytyksiä ja työviihtyvyyttä.

 • Lisärakentaminen

  Rakennuskannan ikääntyessä ja remonttitarpeiden lisääntyessä voidaan lisärakentamisella saada taloyhtiölle lisätuloja helpottamaan taloudellisesti muiden remonttien tekemistä.

  Lisärakentamisen mahdollisuuksia voi löytyä laajentamalla kiinteistöä tontin suuntaisesti tai erillisellä lisärakennuksella. Tonttien tilan puutteen vuoksi suosittu lisärakentamismuoto on kiinteistön laajentaminen lisäkerroksella tai kahdella ylöspäin.